Megannyi játék és móka a városi gyermeknapon


2015-05-31 21:40:30  | cikk: Babos Petra  | 


Megannyi játék és móka a városi gyermeknapon főképe
A délutáni napsütéses, kora nyári időjárásnak köszönhetően sokan kilátogattak a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ által szervezett városi gyermeknapra, melynek az idén is az Erzsébet liget adott otthont. A délutánon a Trambulin Színház gólyalábasai alapozták meg a jó hangulatot, s csalták a gyerekeket a liget területére. A csapat egyik tagja, Csák György elmondta, a vásári gólyalábas programot hozták ma el Pápára. A Budapestről érkezett csoport boszorkányos műsorral kápráztatta el a gyerekeket, amit az apróságok tapssal és nevetéssel díjaztak.

A ligeti színpadon fellépett a jól ismert és kedvelt Szó és Kép Színpad, valamint a Black Bunny Rock and Roll Club és Balance Dance Team is, akik fergeteges hangulatot varázsoltak bemutatójukkal. A szervezők fontosnak tartották a környezettudatos életmódra nevelést, ezért zöld játszóház, kukásautó és szelektív hulladékgyűjtési foglalkozás is várt a gyerekekre. Az idei gyermeknapon újdonság volt az őshonos-állatsimogató, ahol kiskacsát, kecskét láthattak a gyerekek.
Müller Orsolya, kulturális szervező hírportálunknak elmondta, a szervezők fő célja az volt a jól bevált programmal, hogy a gyerekek minél több játékot kipróbálhassanak, kézműveskedhessenek és jól érezhessék magukat, hiszen ez a nap róluk szól, értük van.

Nagy Patrícia szüleivel látogatott el a családi programra, ahová minden évben rendszeresen eljönnek. Patrícia pónin lovagolt és a lufihajtogató bohócot is megnézte, mert ezt nagyon érdekesnek találta.
A gyermeknap elmaradhatatlan része az ugrálóvár, a pónilovaglás, a vattacukor, a körhinta, a kisvonatozás, a lufihajtogatás és a retró vidámpark is, amelyek az idén is nagy sikert arattak a népes gyereksereg körében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!