Megújult a várkerti játszótér


2015-05-31 09:36:59  | cikk: Babos Petra  | 


Megújult a várkerti játszótér főképe
Újítsuk meg együtt a várkerti játszóteret címmel hirdetett jótékonysági akciót a Fidelitas pápai csoportja, akik gyermeknap alkalmából ragadtak ecsetet tegnap és festették le a játszótér elemeit. A kezdeményezéshez sokan csatlakoztak, többek között Unger Tamás alpolgármester is. A lelkes csapat a délutáni órákban fogott csiszoló papírt, majd ecsetet és festette le a régi, megkopott játékokat a gyerekek legnagyobb örömére, hiszen jó időben sok kisgyermek élvezi a tér adta lehetőségeket.

Kovács Beatrix, a Fidelitas helyi elnöke kérdésünkre elmondta, a Fidelitas, mint ifjúsági szervezet mindig is fontosnak tartotta a prevenciós programokat, a karitatív rendezvények szervezését, így a gyermeknap alkalmából, úgy gondolták, kedveskednek az apróságoknak, s felújítják az egyik legrégebbi játszóteret, amihez a legtöbb pápainak sok kellemes emléke fűződik. Köszönetét fejezte ki a város vezetőségének, hogy anyagilag hozzájárultak a festés költségeihez, s biztosították az alapanyagokat.

A Fidelitas helyi elnöke hozzáfűzte, remélik a kezdeményezésnek lesz folytatása a jövőben, hiszen már többen jelezték, hogy a Vajda lakótelepi játszótérre is ráférne a felújítás. Aki szeretne csatlakozni a lelkes csapathoz, az az egyik legismertebb közösségi oldalon megteheti és jelezheti segítő szándékát.
A megújult játszóteret ma, vagyis a gyermeknapon birtokukba is vehetik a kicsik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!