Pipitér- gyermeknap a Pegazusnál


2015-05-31 09:25:14  | cikk: Babos Petra  | 


Pipitér- gyermeknap a Pegazusnál főképe
A 10. jubileumi évadban rengeteg színes és változatos programmal várja a családokat és a gyerekeket a Pegazus Színház. Tegnap gyermeknap alkalmából Pipitér elnevezéssel gyermeknapi családi napot szerveztek a társulat Szent István úti székhelyén.
Az ügyes kezű apróságok már a reggeli órákban Palánta kézműves játszóházban alkothattak kedvük szerint, majd a társulat legújabb bábelőadását láthatták Koffermesék 3 címmel.
A gyermeknapi négypróbán összemérhették tudásukat, ügyességüket és gyorsaságukat, majd interaktív játszóházzal zárult a rendezvény. A jó hangulatú délelőtt során rejtvények, babasarok és finomságok vártak mindenkire.
Sarkadi Nagy László igazgató érdeklődésünkre elmondta, a társulat már gőzerőkkel készül a júliusi Pegazus Parádéra, amely az idén a jubileum jegyében zajlik majd két napon át.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!