Egyelőre nincs hivatalos indoklás licence ügyben


2015-05-29 21:48:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egyelőre nincs hivatalos indoklás licence ügyben főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli licencadó bizottsága 2015. május 26-i ülésén jogerős döntéseket hozott a 2015–16-os szezon klublicenc-kérelmei kapcsán. A bizottság a Kecskemét, a Pécsi MFC, a Nyíregyháza Spartacus és a Lombard NB I-es, valamint az Újpest nemzetközi (UEFA) és a Putnok NB II-es licenckérelmező fellebbezéseit elutasította. Az MLSZ 2015. május 29-én megküldte az érintett klubok számára a fellebbviteli licencadó bizottságnak az adott sportszervezet fellebbezése alapján készült, részletes indoklással ellátott határozatát – olvasható az mlsz.hu-n. Tekintettel az MLSZ és a licencet kérelmezők között korábban aláírt titoktartási nyilatkozatra, jelenleg az MLSZ-nek nem áll jogában a licenceljárás során született határozatok indoklását nyilvánosságra hozni. Mivel a közvélemény részéről a licenceljárás során született határozatok hátterére vonatkozóan fokozott érdeklődés tapasztalható, a szövetség hivatalosan kérte a klubok hozzájárulását ahhoz, hogy az MLSZ a határozatok teljes tartalmát, indoklással együtt a szövetség weboldalán (www.mlsz.hu) közzétehesse. Az MLSZ kérte, hogy a klubok legkésőbb jövő hét hétfő (2015. június 1.) 12 óráig adják meg ehhez a hivatalos hozzájárulásukat. Amennyiben a jelzett határidőig nem érkezik meg a sportszervezetek hozzájárulása, az MLSZ úgy tekinti, hogy a Sportszervezet nem járul hozzá a határozatok indoklásának közzétételéhez.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!