Könyv egy gombóc fagyi áráért


2015-05-29 20:27:22  | cikk: Horváth Andrea  | fotó: illusztráció  | 


Könyv egy gombóc fagyi áráért főképe
A Jókai Mór Városi Könyvtár évente egy alkalommal kiárusítást szervez leselejtezett vagy hagyatékból az intézményhez került könyvekből. Ilyenkor pár száz forintért juthatnak olvasnivalóhoz az irodalombarátok. Idén június 1 és 5. között várja a városi bibliotéka a vásárlókat. A közel ezer kötetet már kiválogatták és átszállították a könyvtár egyik udvari épületébe, ott lesz majd a kiárusítás.  A változatos anyagban van többek közt Rejtő Jenő-, Mikszáth Kálmán-, Zilahy Lajos-mű is, de szociográfiai tanulmányok, verseskötetek, útikönyvek
is találhatók a kínálatban. A könyv állapotától és témájától függően 100, 150 vagy végső esetben 200 forintot kell majd fizetni egy-egy kötetért. Az érdelkődők a könyvtár nyitva tartási idejében vághatnak neki a "kincskeresésnek", jövő héten hétfőtől péntekig tart a vásár. Kár lenne kihagyni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!