Csizmadia Csaba emelt fővel búcsúzik


2015-05-29 17:42:51  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: lombardfcpapa.hu  | 


Csizmadia Csaba emelt fővel búcsúzik főképe
Több alkalommal is beszámoltunk már a Lombard Pápánál kialakult helyzetről, a licencproblémáról, na meg persze arról is, hogy a pályán nem sikerült kivívniuk a fiúknak a bennmaradást, így a gárda búcsúzni kényszerül. Szűcs Lajos mellett tagadhatatlanul Csizmadia Csaba volt a sárga-feketék másik meghatározó játékosa, a csupaszív védőn tényleg nem múlt semmi. A játékos érdeklődésünkre elmondta, szóba sem került, hogy ne álljanak ki a Budapest Honvéd ellen, a pontvadászat befejezését követően pedig nyitott az új kihívásokra, hiszen június 10-én lejár a szerződése.
- Az, hogy még mindig itt vagyunk, és arra készülünk, hogy lejátsszuk az utolsó mérkőzésünket a Lombard Pápa mezében azt gondolom annak köszönhető, hogy kiváló társaság alakult ki az öltözőben és ha nem is barátok, de igazi haverok lettünk a srácokkal, mondhatni összekovácsolt minket a kialakult helyzet. Megbeszéltük, hogy bármi is történjék, a végletekig kitartunk, ehhez tartjuk magunkat, de ha csak a bérek kifizetését nézem, már év közben is felállhattunk volna. A felkészülés még rendben lezajlott, utána viszont már jelentkeztek a gondok, de bíztunk a pozitív fordulatban, reméltük, hogy megkapjuk az elmaradt fizetésünket, sajnos nem így lett. A legmélyebb ponton talán a Pécs elleni mérkőzést követően voltunk, erre még rátett egy lapáttal, hogy megtudtuk, nem kapunk licencet, innentől kezdve pedig már nem is volt nagyon miről beszélni…
Csizmadia Csaba a jövővel kapcsolatban megemlítette, konkrét ajánlata még nincs, puhatolózások már vannak irányába, június 10-én lejár a szerződése, ezután szabadon igazolható lesz, bízik benne, hogy a legmagasabb szinten tudja folytatni a labdarúgást.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!