Szűcs Lajos: MTK?


2015-05-27 12:47:56  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: blikk.hu  | 


Szűcs Lajos: MTK? főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szűcs Lajos az idény végén búcsút int a Perutz Stadionnak és új csapatnál folytatja pályafutását. A kiváló hálóőr a Paks elleni zakó után még nem szerette volna elmondani, melyik együttes ajánlatára bólintott rá, a csakfoci.hu információi szerint azonban az MTK lesz a hálóőr új klubja. A kék-fehérek nem elsőszámú kapusként számítanak Szűcsre, hiszen Hegedüs Lajossal nagyon elégedettek, hanem tartalékként, ezzel párhuzamosan pedig a 41 éves játékos a klub utánpótlás együttesei mellett is dolgozik majd kapusedzőként. Úgy hírlik, hogy a labdarúgót az NB III Keleti csoportját vezető Kisvárda is megkereste, de azt a lehetőséget végül Szűcs visszautasította.
A kapus 2006 óta állt a Lombard Pápa alkalmazásában, az NB I-ben pedig összesen 486 alkalommal lépett pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!