Szűcs Lajos mellett a csapat is búcsúzik?


2015-05-22 11:20:42  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Szűcs Lajos mellett a csapat is búcsúzik? főképe
Bár első fokon a Lombard Pápa nem kapta meg a jövő évi induláshoz szükséges NB I-es licencet, a csapatnak két fordulóval a bajnokság befejezése előtt matematikailag még mindig megvan az esélye, hogy a vonal fölött fejezze be a bajnokságot, igaz ehhez a riválisoknak is botlania kell. Könnyen elképzelhető azonban, hogy a május 23-án 18:30-kor kezdődő Paks elleni találkozó lefújását követően már eldől a mieink sorsa, hiszen amennyiben a Debrecen ellen alulmarad a Dunaújváros, és a Lombard sem győzi le az atomvárosiakat, a Haladás pedig pontokat szerez a fővárosban, matematikailag is biztossá válik a búcsú. Hetek óta nincs jó formában a Pápa, legutóbb március 7-én(!) a Dunaújvárost tudták legyőzni, az azóta eltelt kilenc fordulóban mindössze két pont került a nevük mellé. Csertői Aurél vezetésével a Paks ezzel ellentétben várakozáson felül szerepel, a zöld-fehérek az ötödik helyen állnak. A meccs külön pikantériája, hogy kilenc és fél év után ezen a találkozón búcsúzik a pápai közönségtől Szűcs Lajos, a hazaiak kiváló kapusa. A hálóőr a megyei napilapnak azt monda, különleges mérkőzés lesz számára a szombati.
- Biztos vagyok benne, hogy a csapat is arra törekszik szombaton, hogy szépen búcsúzzunk a hazai közönségtől. Az NB I-es induláshoz szükséges klublicencre nyilván nincsen ráhatásunk, azonban a lelkünk mélyén még bízunk benne, sikerül bennmaradó helyen zárni ezt a hányattatott szezont. Ehhez a hátralévő mindkét meccsünket meg kellene nyerni, ami végképp nem ígérkezik könnyű feladatnak.
A kapus hozzátette, rosszul esnek neki a távozásával kapcsolatban megjelent negatív kommentek.
- Az említett családi ok miatt már decemberben is átfutott az agyamon a búcsú gondolata, de akkor úgy éreztem, kötelességem segíteni a csapatnak a bennmaradásért folyó küzdelemben. Most viszont már nem halogathatom tovább a dolgot, szeretnék a Budapesten élő édesanyám közelében lenni. Ez az igazság. Aki pedig mást gondol a távozásom indokairól, az már egyáltalán nem tud érdekelni.
A mérkőzést Iványi Zoltán vezeti, asszisztensei Buzás Balázs és Medovarszki János lesznek. A mérkőzésre a bajnoki napján a hazai pénztárak 15 órakor nyitnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!