Allegro Napok - Zongora és fúvós háziverseny


2015-05-21 15:21:02  | cikk: pgya  | 


Allegro Napok - Zongora és fúvós háziverseny főképe
Az Allegro Napok tegnapi Zenei Háziversenyére húsz fúvós és negyvenegy zongorista növendék jelentkezett. A megjelent versenyzők közül mindenki minősítést is kapott.
13 órától a fúvósok versenye kezdődött, majd 14:30-tól a zongorista növendékek következtek. Minden növendék két különböző karakterű és különböző korból származó darabot játszott.
Arany, ezüst és bronz fokozatot kaptak a gyerekek. Az előképző évfolyamtól a haladó továbbképző évfolyamig minden osztályból voltak versenyző diákok.

A zsűriben helyet foglalt Szili Gabriella, az Allegro Művészeti Alapiskola igazgatója, valamint a várpalotai zeneiskola két pedagógusa: Kékesi Annamária, szintetizátor és zongoratanár és Rost Andrea, fúvóstanár.
A fúvósok között 8 arany, 6 ezüst és 5 bronz minősítés került kiosztásra, míg a zongoristák között 8 arany, 17 ezüst és 14 bronz. A nyolc arany minősítésből kettő tökéletes lett. A nívó díjasok: Feczkó Réka és Lénárt Dóra, mindkettőjük felkészítő tanára Nagy Krisztina.
Az arany fokozatot elért gyerekek jutalmul nyári táborozást kaptak Nemeshanyba az iskolától, ahová utazásuk, szállásuk, ellátásuk teljesen ingyenes lesz.

A zsűri az értékelésében megköszönte a gyerekek munkáját, hangulatos élvezetes volt a verseny. Az igazgatónő kitartó gyakorlásra biztatta a tanulókat, megköszönte a szülők támogatását, kitartását abban, hogy gyermekeiket zenére taníttatják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!