Ülésezett a német és a cigány nemzetiségi önkormányzat


2015-05-20 22:07:34  | cikk: pgya  | 


Ülésezett a német és a cigány nemzetiségi önkormányzat főképe
Tegnap és ma megtartották soron következő üléseiket a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat (PVCNÖ), valamint a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat (PNNÖ), amelyen mindkét nemzetiségi önkormányzat egyhangúlag elfogadta a tavaly évi gazdálkodásról szóló beszámolót. A város önkormányzatát Pozsgai Zsuzsa aljegyző, valamint Bognárné Som Andrea köztisztviselő képviselték az üléseken.
A Sándor Endre Géza PVCNÖ-elnökhelyettes vezette ülésen tegnap a vegyes ügyek között elfogadták az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőtől elnyert 400 ezer forintos pályázati összeg felhasználásáról szóló javaslatot. A támogatást 15 kiemelkedő tanulmányi eredményekkel és jó magaviselettel rendelkező cigány nemzetiségű diák táboroztatására kívánják fordítani.
A német nemzetiségi önkormányzat részéről Pillerné Fódi Ilona elnök szintén hasonló pályázat elnyeréséről számolt be. A PNNÖ 100 ezer forintot nyert, amiből a Német Nemzetiségi Nap megrendezését finanszírozzák.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!