Két Lombard gól, mégis 1-1-re végeztünk a Sárvár ellen


2010-03-14 23:18:46  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Két Lombard gól, mégis 1-1-re végeztünk a Sárvár ellen főképe
A Lombard II csapata az NB III-as bajnokság Bakony csoportjában ma délután a tabella 8. helyén álló Sárvár együttesét fogadta a műfüves pályán. Nagy Mihály négy helyen változtatott a múlt heti Haladás elleni felálláshoz képest, a mieink kapuját Takács Tamás védte, előtte a Domján, Fazekas, Megyesi, Kaszás, Kocsis, Kiss, Németh, Nyári, Magyar, Sarus összeállítású sor állt fel. Az első perctől kezdve fegyelmezetten irányította a játékot a hazai csapat, bő negyedóra elteltével mégis a vendégek örülhettek, mivel a mieink részéről Domján a saját kapujába fejelt (0-1). A későbbiekben sem a játék képe, sem az eredmény nem változott, a második félidő elején Németh Milán begyűjtötte második sárgalapját, így a pápaiak 10 főre fogyatkoztak. Az emberhátrány játékban nem mutatkozott meg, a mezőnyfölény csak a mérkőzés lefújása előtt 3 perccel érett góllá, Sarus szabadrúgása tekeredett az ellenfél hálójába, így 10 emberrel mentett pontot a Lombard II. Nagy Mihály nem volt elégedett a lefújást követően.

- Olyan együttessel játszottunk döntetlent, akinek nemhogy kapura lövése, de még kapura tartó kísérlete sem volt. A támadójátékunkban és a középpályán több gyenge teljesítményt láttam, sajnos pont azoktól vártam volna többet, akiknek a hátán kéne vinni a gárdát. Jövő héten Csesztregre utazunk, ahol évek óta minden csapat megszenved, ők főleg hazai pályán egy nagyon kellemetlen, erőszakos, motivált játékot bemutató alakulat hírében állnak. Véleményem szerint jobb csapat vagyunk, de ahhoz, hogy nyerjünk, az egyéni teljesítmények javulása kell.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!