Szűcs Lajos életműdíjat kapott, Lantait eltiltották


2015-05-19 15:47:15  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Szűcs Lajos életműdíjat kapott, Lantait eltiltották főképe
A 25. születésnapját ünneplő Hivatásos Labdarúgók Szervezete a Millenáris Parkban nagyszabású Jubileumi Gálát tartott. A rendezvényen kiosztották a Játékos-szavazás, az Év Legjobb Tizenegye, a 25 Év Legjobb Tizenegye díjait, továbbá egy labdarúgó életműdíjat kapott. A különböző kategóriákban a sorrend csaknem 500 profi labdarúgó szavazata alapján alakult ki. Ahogy az elmúlt években – így idén is - a legjobb kapus kategóriájában pápai játékosnak szoríthattunk, a Lombard Pápa kapusa, Szűcs Lajos végül a harmadik helyet szerezte meg, a legjobbnak a Ferencváros kapusát, Dibusz Dénest látták, a második Juan Calatayud (Videoton) lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Szűcs állhatott fel. A HLSZ elnöksége a jubileumi ünnepség alkalmával különdíjjal is kitüntette a kiváló portást, aki azzal érdemelte ki a szervezet életműdíját, hogy a korábbi években mindenkinél többször, összesen hat alkalommal választották meg a játékosok az év kapusának. A Lombard Pápa szezon végén elköszönő kapusa az elmúlt öt idényben egyetlen meccset sem mulasztott, utoljára 2009. október 16-án, tehát közel hat éve hiányzott egy félidőnyit…
A gála másnapján ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága. A testülettől Lantai Balázs edző, a kispadtól és az öltözőtől egy soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!