Országos döntőbe jutott a PELC lánycsapata


2015-05-18 16:26:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Országos döntőbe jutott a PELC lánycsapata főképe
A női (félpályás) U15-ös bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata 11 pontos előnnyel az alapszakasz élén végzett, a pápai lányok mérlege 28 győzelem, nyolc döntetlen, három vereség volt. A rájátszás középdöntőjében Zalaegerszegen az Észak-nyugati, a Közép-nyugati, a Déli- és a Budapest A-csoport első két helyezettjei gyűltek össze, hogy eldöntsék, mely két alakulat utazhat a pécsi országos döntőre. A pápaiak ellenfele a négycsapatos csoportban a Ferencváros, a Kaposvár és a Viktória FC volt.
- Örömmel mondhatom, hogy sikerült veretlenül megnyerni a csoportunkat, így mi is ott leszünk a pécsi fináléban – újságolta Pődör Ákos, a csapat egyik edzője. Továbbjutásunk értékét növeli, hogy több meghatározó játékosunkra nem számíthattunk, emiatt is külön dicséret illeti a lányokat, akik a Ferencvárossal gólnélküli döntetlent játszottak, majd a szombathelyi Viktória FC-t három góllal, magabiztos, jó játékkal múlták felül. A Kaposvár ellen szoros meccset játszottunk, melyen a 20. percben megszerzett előnyünket meg tudtuk őrizni a lefújásig.
Pődör Ákos elmondta, a döntő esélyeiről nehéz lenne bármit is mondani, biztos benne, hogy nem a futottak még kategóriájába fognak tartozni, minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, aztán majd kiderül, ez mire lesz elég.

Eredmények:
Pápai ELC – Ferencváros 0-0
Viktória FC - Pápai ELC 1-4 (Gsz.: Kovács ill. Krivácsy, Nyilas 2, Tankó)
Pápai ELC – Kaposvár 1-0 (Tankó)

Az országos döntő mezőnye: Pécsi MFC, Zalaegerszegi TE, Pápai ELC, Viktória-Trend Optika FC, Gyulai Amazonok, Atomerőmű SE, Szolnoki UFC, DVTK-Vénusz. A kétnapos országos döntő június 6-7-én, Pécsett, a PMFC stadionjában lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!