400 diák a VI. Tarczy-gálán


2015-05-17 08:20:11  | cikk: Babos Petra  | 


400 diák a VI. Tarczy-gálán főképe
Zsúfolásig telt a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházterme a Tarczy Lajos Általános Iskola kulturális bemutatójára pénteken és szombaton. Az iskola hatodik gálaestjén 34 produkcióban, összesen 400 tanuló lépett színpadra, zenés-táncos és prózai darabokkal, jelenetekkel.
Venczel Csaba igazgató elmondta, az egész estét betöltő műsorszámok nagy része kifejezetten erre az alkalomra készült és köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki közreműködött a két est létrejöttében.
Az est nyitányaként egy Bibliai jelenetet láthatott a közönség. A világhírű szerzőpáros, Andrew Lloyd Webber és Tim Rice a hetvenes évek elején írt musicalt a Biblia egyik legszebb, drámai fordulatokban bővelkedő történetéből „József és a színes szélesvásznú álomkabát” címmel.
A színes és változatos összeállításban volt musical, mese, modern- és csapat tánc, szirtaki és hipp-hopp is. A bemutatóra a diákok lelkesen készültek már hónapok óta, elsőtől nyolcadik osztályig.
A több mint két órás műsor a gyerekek közös énekével zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!