90 évesen is aktív - Az alpolgármester is köszöntötte Süveges Ferenc Józsefnét


2015-05-16 08:30:59  | cikk: Babos Petra  | 


90 évesen is aktív - Az alpolgármester is köszöntötte Süveges Ferenc Józsefnét főképe
Süveges Ferenc Józsefné 1925. május 15-én született Lovászpatonán. Születésnapja alkalmából köszöntötte őt Unger Tamás alpolgármester tegnap délelőtt. Teri néni a vendéglátásban dolgozott hosszú évekig, volt felszolgáló a Sport Büfében és a Tiszti Klubban, de vezette a Vadkacsát is. Mindezek mellett sokat segített a szüleinek, akiknek földjeik voltak. 17 évesen ment férjhez, született két gyermeke, akiket nagy boldogságban neveltek. A háború után költöztek Pápára, ahol Teri néni nagyon szeret élni, ma már sajnos egyedül.
Az idős néni kérdésünkre elmondta, nagyon rossz magányban élni, ezért gyakran ellátogat unokáihoz és dédunokáihoz. Amíg jobban bírta, minden nap felsétált a városba egy kávéra. Mostanában inkább csak kisétál az udvarra és ismerősökkel, szomszédokkal beszélget, de gyakran olvas újságot és könyvet is.  Teri néni hozzáfűzte, a hosszú élet titka a sors kezében rejlik, de a sok munka is hozzájárul ehhez.
Kilencvenedik születésnapját a hétvégén ünneplik együtt, nagy családi körben.
Isten éltesse Teri néni!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!