Kertészeti gépkorszerűsítés és fiatal gazdálkodók támogatása – szakmai előadás az expón


2015-05-15 14:23:18  | cikk: HuHa  | 


Kertészeti gépkorszerűsítés és fiatal gazdálkodók támogatása – szakmai előadás az expón főképe
Két frissen meghirdetett vidékfejlesztési pályázati lehetőségről tartott előadást a NAK Nonprofit Kft. szaktanácsadója, az expo szakmai közönségének. Vágner Ákos elmondta, nagyon szerencsés időpontban zajlik a Pápai Agrárexpo, hiszen éppen május 18-án nyílik meg a Vidékfejlesztési programnak két pályázati lehetősége: a kertészeti gépkorszerűsítésre irányuló pályázat és a fiatal gazdálkodók induló pályázata. Mindkettő a 2007-2013-as eu-s pénzügyi forrás utolsó lehetősége, a maradék források felhasználását, kifizetését teszik lehetővé.
-A kertészeti gépek korszerűsítésére vonatkozó támogatásra május 18-19-én lehet benyújtani pályázatot, valószínűleg két nap alatt ez le is fog zárulni. Tízmilliárdos forrás áll a pályázók rendelkezésére és a beérkezési sorrend számít a támogatások megítélésében – mondta.
A fiatal gazdálkodóknak szóló pályázati lehetőséget immár ötödik alkalommal hirdették meg, itt is tízmilliárdos keret áll rendelkezésre. E pályázatra május 18-tól június 1-jéig nyújthatók be a pályázatok, ezt követően történik azok értékelése és a támogatások elbírálása.
Az előadó a pályázati lehetőségek részletes ismertetése mellett szólt arról, hogy a pályázóknak milyen feltételeknek kell megfelelniük, miként tudják beadni pályázatukat és milyen módon tudnak eleget tenni a támogatás felhasználásának.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!