Szegfű Bál


2010-03-14 10:44:23  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Szegfű Bál főképe
A Pápai Szegfű Klub idén 12. alkalommal rendezte meg hagyományosan tavaszköszöntő jótékonysági bálját, a Szegfű Bált, mely ma este 20 órakor kezdődött a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában. Kövér József, a klub elnöke és egyben a bál egyik védnöke rövid köszöntőjében elmondta:
- Évek óta megrendezzük ezt a közös rendezvényünket és idén annyira szegfűs lett ez a bál, hogy már a falakon is megjelentek a szegfűk. Azt kívánom mindenkinek, hogy feledve a hétköznapok gondjait, kapcsolódjon ki és érezze nagyon jól magát.
A bál védnöke, Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő mellett Pál Béla, a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke is köszöntötte a résztvevő 229 főt:
- Amikor bejöttünk, minden hölgy kapott egy szál virágot, s egy kis verssel is szeretném köszönteni őket, hiszen a közelmúltban volt nőnap, és nélkülük semmit nem érne az életünk. S bár tudom, hogy különleges időszakban vagyunk, ma elsősorban a szórakozásé és a kikapcsolódásé legyen a fő szerep.
A Tánc-Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézet táncosai nyitótáncával kezdődött a bál, az est folyamán a jó hangulatról a debreceni Túlélők zenekar és a Megafon Zenei Egyesület  nagyszerű énekesei gondoskodtak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!