Állatvédők sikeres adománygyűjtése


2015-05-13 15:27:21  | cikk: pt  | fotó: Szabó Helga, pt  | 


Állatvédők sikeres adománygyűjtése főképe
Ezúttal is nagy siker volt a pápai állatvédők által a Kossuth utcán szervezett adománygyűjtés, melynek során a felajánlások mellett bíztató, támogató szavakat is szép számmal kaptak a lelkes önkéntesek.
A mostani jótékonysági akció elsősorban azt a célt szolgálta, hogy a Pápai Humán Állatvédő Egyesület támogatást gyűjtsön a telephelyének bővítéséhez, új kennelek építéséhez. A terjeszkedéssel a tervek szerint lehetővé válik, hogy a civil szervezethez odaköltözhessen a Második Esély Állatmentő Csoport – tájékoztatott Szabó Helga, az adománygyűjtés főszervezője, a Pápai Humán Állatvédő Egyesület önkéntese. Mint mondta, a két egyesület a közös székhellyel egyesíteni tudná erőit.
– Az adománygyűjtő akciónk során 72 ezer forint pénzadomány, közel 60 kilogramm táp, 30 darab nagyméretű és 50 darab kisebb konzerv, továbbá pórázok, nyakörvek, hámok, tálak, illetve különféle jutalomfalatok gyűltek össze. A pénzadományt természetesen az építkezéshez használjuk fel. A számos felajánlás mellett nagyon sokan megígérték, hogy szívesen segítenek majd az építkezésben. Külön köszönjük a pápai városvezetésnek, hogy a megmozdulásunkhoz ezúttal is ingyenesen biztosította a szükséges közterület-használati engedélyt – hangsúlyozta Szabó Helga.
A mosolygós főszervezőtől megtudtuk, szeretnék rendszeressé tenni az adománygyűjtést, melyből évente kettőt terveznek.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!