Május 26-án derül ki, megkapja-e a Lombard a licencet


2015-05-11 19:36:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Május 26-án derül ki, megkapja-e a Lombard a licencet főképe
Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szóvivője a Sport Tv Mai helyzet című műsorában egyéb témák mellett a licencadó bizottság munkájáról is szót ejtett. Elmondta, május 26-án lesz nyilvános, mely csapatok kapják meg az NB I-es és NB II-es licenceket – tudósít az nso.hu. Május 12-én ülésezik legközelebb az MLSZ licencadó bizottsága, akkor hozza meg döntését, hogy mely csapatok vehetnek részt a bajnokságokban.
- A meghozott döntés ellen egyébként fellebbezéssel élhetnek a klubok, azonban hiánypótlásra, illetve további dokumentum benyújtására már nincs lehetőség, tehát a meghozott döntést esetleg meg lehet fellebbezni. Bízunk benne, hogy olyan csapatok kapják meg az engedélyeket, akik valóban be is fejezik a bajnokságot a jövőben – fogalmazott Sipos Jenő. Az MLSZ szóvivője elárulta, hogy nyolc nap fellebbezési lehetőség van a döntések ellen, és május 26-án lesz nyilvános, hogy mely csapatok kapták meg az NB I-es és NB II-es licenceket.
A Mai helyzetben téma volt az is, a licencadó bizottságnak milyen lehetősége van az ellen tenni, hogy olyan helyzet álljon elő a bajnokság közben, ami idén a Győrrel és a Pápával történt.
- A Magyar Labdarúgó-szövetség licencadó bizottsága nem nyomozóhatóság. A beadott adatok, dokumentumok alapján történik a licencek elbírálása, tehát az adatok, amik az okmányokban, átküldött anyagokban szerepelnek, azokért a felelősség azokat terheli, akik ezeket leírták, aláírták, tehát az ügyvezetőket, klubvezetőket, egyebeket. Ha előfordul, hogy ezek az adatok a valóságnak nem megfelelőek, és ezt észleli a licencadó bizottság, akkor megteszi a szükséges lépéseket, adott esetben a nyomozóhatósághoz is fordulhat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!