Újabb pápai fiaskó a Soproni Ligában


2010-03-13 19:46:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard Pápa csapata ma délután a bajnokság éllovasához, a Videotonhoz látogatott. Véber György és csapata fogadkozott a meccs előtt, miszerint tanultak a Debrecen elleni összecsapásból, hatékonyabb lesz a védekezés és a helyzetkihasználás. Nos, ebből semmi sem valósult meg, hiszen már 10 perc elteltével Szűcsnek maga mögé kellett nyúlnia, egy pápai labdavesztés után Alves jutatta előnyhöz a házigazdákat (Quintero nem tudni merre járt…). Ebben a félidőben még Andics szabadrúgását kell megemlítenünk, ezt a kísérletet Szűcs hatástalanította. A második 45 perc ismét a listavezetőről szólt, az 55. percben a Lombard védelem megint kapitulált, aminek köszönhetően megduplázódott a Vidi előny, Polonkai ívelt Nikolics elé, aki 12 méterről lőtt a kapuba (Farkas Attilának esélyese sem volt nemhogy szerelni, de Nikolicsot utolérni). Ezzel gyakorlatilag el is dőlt minden érdemi kérdés, a mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a 79.percben Dlusztus második sárgája után mehetett a társaknak nyitni az öltözőt, de hogy ne unatkozzon a csereként beállt Abwo is csatlakozott hozzá, miután a lefújás előtt nem sokkal lekönyökölte Farkas Balázst.

A rendkívül gyengén muzsikáló Lombard túlságosan is tisztelte az éllovast, aminek nem is lehetett más a vége mint vereség. Véber mesternek minden bizonnyal lesz egy-két szava a védelemhez, na meg a támadókhoz is, Bali nevét például egyszer kellett említeni a meccsen, amikor lecserélték...

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!