Venczel duplájával mentett pontot az U21


2015-05-07 11:33:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Venczel duplájával mentett pontot az U21 főképe
Az U21-es labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a tabella 9. helyén álló Pápai Egyesített Labdarúgó Club U21-es csapata a szintén a középmezőnyben álló Sárvárt fogadta. Marton Miklós alakulata az elmúlt héten Kapuváron 4-3-as vereséget szenvedett el, az azt megelőző fordulóban pedig 7-2-re ütötte ki Mosonmagyaróvárt. A meccs legnagyobb kérdése az volt, ezúttal melyik arcát mutatja a pápai gárda. Az első félidő eredménye alapján úgy tűnt, nem sok esélye van akár a pontszerzésre is a mieinknek, hiszen hiába jutottak el többször is a sárvári kapuig a mieink, és alakítottak ki veszélyes szituációkat, a 10. és 34. percben mégis a vendégek találtak a kapuba, mindkét gólt Potyi Gábor szerezte. Szünet után még nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt a PELC, aminek a 65. percben meg is lett az eredménye, Venczel Zoltán góljával ugyanis szépítettek 1-2. Sokáig nem kellett várni a következő hazai gólra, ugyanis kilenc perccel a szépítés után Venczel második gólja már az egyenlő állást jelentette. A 85. percben Pomper kiállítása miatt tíz emberrel fejezték be a vendégek a meccset, az eredmény azonban nem változott, kétgólos hátrányból felállva egy pontot itthon tudott tartani az U21.

PELC U21 – Sárvár 2-2 (0-2) Gsz.: Venczel 2 ill. Potyi 2

Marton Miklós: Kétgólos hátrányból egy pontra futotta, a játék nem ment, viszont akartak a srácok, ennek köszönhető a két lőtt gólunk. A végén meg kellett volna nyerni ezt a mérkőzést, volt is lehetőségünk rá, sajnos a kialakított helyzeteket nem tudtuk gólra váltani.

PELC U21: Giczi – Barcsa (’67 Csonka), Erdősi, Ferencz, Böröczky – Palkovics, Iványi, Schmid, Kálmán (’50 Véber) – Nemes (’65 Kovács), Venczel

Kálmán István U17-es csapata szakadó esőben, orkán erejű szélben játszotta le bajnokiját, a pápai fiatalok dolgát az időjárás és az ellenfél sem tudta megnehezíteni, Sipos Dominik, Györkös Bence, Molnár Lajos Dániel egy-egy, valamint Farkas Bence két góljával ugyanis 5-0-ra nyertek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!