Vádemelés lopás gyanúja miatt


2015-05-07 10:52:20  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság K. Richárd, valamint négy hozzátartozója ellen folytatott nyomozást, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2015 februárjában 15 alkalommal károsították meg az egyik pápai áruházat.
A nyomozás során megállapított adatok szerint az üzletben pénztárosként dolgozó K. Richárd rokonai és barátai vásárlásánál a termékeknek csak egy részét vezette fel a vásárlólistára, a többit kifizetés nélkül engedte tovább. A férfi a regisztrált termékek közül többet utólag kitörölt a pénztárgépből. A lopással okozott kár körülbelül 3 millió forint.
A házkutatások során közel 100 eltulajdonított tisztálkodószert, ruhaneműt, vegyi árut, élelmiszert, állateledelt és virágföldet foglaltak le a nyomozók, amelyeket visszaadtak az áruháznak. A pápai rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki K. Richárdot, valamint négy társát, akik beismerő vallomást tettek.
Az eljáró hatóság a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek. 

Képek:

nincsenek képek