Nagylelkű felajánlás a Fővárosi Nagycirkusztól


2015-05-06 22:08:49  | cikk: Babos Petra  | 


Nagylelkű felajánlás a Fővárosi Nagycirkusztól főképe
Látványos show- bemutatóval érkezett városunkba a mindenki számára jól ismert és kedvelt Fővárosi Nagycirkusz.
A Fővárosi Nagycirkusz utazó cirkusza a városligeti aréna 125 éves fennállása alatt az első olyan nagyszabású rendezvény, melynek célja, hogy népszerűsítse és a vidéken élők számára is elérhetővé tegye a minőségi cirkuszt, erősítse a cirkuszművészet iránti érdeklődést.  A MACIVA Nonprofit Kft.(Fővárosi Nagycirkusz) nemzeti előadó-művészeti szervezetként missziójának tekinti, hogy a nehéz sorsú, beteg, fogyatékos és hátrányos helyzetű gyerekek is élvezhessék a gyermekkor meghatározó élményei közé tartozó cirkuszi előadásokat. Ennek érdekében a Fővárosi Nagycirkusz saját karitatív programot alakított ki, és e szerint látja vendégül a társaiknál kevésbé szerencsés sorsú gyermekeket. A jótékonysági előadásokon túl kiterjedt kedvezmény rendszerrel is segítik, hogy mindenki eljuthasson előadásaikra.

Pápán a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportjának adtak át 100 darab jegyet. A nagylelkű felajánlást Pintér-Papp Eszter, a csoport vezetője vehette át ma délelőtt Richter Edithtől.  A támogató szolgálat vezetője örömét fejezte ki a nagyértékű felajánlásért, melyet az egyházi fenntartásban működő pápai általános iskolák diákjai között osztanak ki. 

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!