Tovább tart serdülőink jó formája


2015-05-06 20:03:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább tart serdülőink jó formája főképe
Az Ajka ellen búcsúzott hazai közönségétől a Bakonyerdő Pápa serdülő csapata. Kapcsándi Kristóf tanítványai jó formában, győzelmi esélyekkel várták a kezdést, hiszen a fiatalok az Alba Regia elleni találkozót leszámítva eddigi nyolc meccsükből hetet megnyertek, megyei ellenfelük pedig nyeretlenül az utolsó helyen szerénykedett. A várakozásoknak megfelelően alakult az első félidő, bár Szimicsek révén a vendégek szerezték a találkozó első találatát, aztán a játékrész derekára már 8-2-re vezettek a pápaiak, a hazaiak edzője mindenkinek játéklehetőséget biztosított, a pályára lépők pedig igyekeztek is élni a lehetőséggel, a félidőben 14-7-re vezetett a Bakonyerdő. Szünet után hét perc kellett az ellenfél első góljához, ekkor már 19 találatnál jártak a mieink. A találkozó hátralévő időben sem forgott veszélyben a házigazdák győzelme, akik végül 32-16-ös győzelmet könyvelhettek el, mely már sorozatban az ötödik volt. A Bakonyerdőre május 13-án fontos bajnoki vár, az Alba Regia otthonában a tét a rájátszás első helye lesz.

Bakonyerdő Pápa – Ajka 32-16 (14-7)

Kapcsándi Kristóf: A mutatott játékkal és az eredménnyel is elégedett vagyok, hoztuk a papírformát. Már ezen a meccsen az Alba Regia elleni találkozóra próbálgattuk a figurákat, egy-két védekezési formát gyakoroltunk, nagyon bízom benne, hogy tudunk nyerni, és akkor egy nagyon szép ötödik hellyel zárjuk a szezont.

Pápai gólszerzők:
Varga Bálint 7
Áldozó Soma 6
Palágyi Ákos 5
Horváth Martin, Tóth Dávid 3-3
Farkas Patrik 2
Ábrahám Máté, Kis Gergő, Nagy Dominik, Bognár Bendegúz, Dernóczi Balázs, Dernóczi Dániel 1-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!