Győzelemmel kezdte a tavaszt az U-16


2010-03-13 16:39:27  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel kezdte a tavaszt az U-16 főképe
Az U-17-es másodosztályú bajnokságban a pápai fiatalok a nyolcadik pozícióban fejezték be az őszi küzdelmeket, 2 győzelem, 2 döntetlen, 10 vereséggel. A tél folyamán Kálmán István személyében új edző került a gárda élére, aki ebben a szerepben ma debütált tétmérkőzésen. A fiatal tréner a Horváth Marcell, Varga Attila, Király Botond, Novák Csanád, Horváth Patrik, Gyenge Dániel, Grőber Bence, Szita József, Kálmán Norbert, Venczel Zoltán, Laki Dániel kezdő 11-nek szavazott bizalmat. Hazai szempontból jól indult az összecsapás, hiszen Novák révén már a 14. percben előnyhöz jutottunk, majd Grőber fél óra elteltével megduplázta előnyünket. Az első játékrész végén Novák ismét beköszönt, ezzel megnyugtató, háromgólos előnnyel vonultak pihenőre a pápaiak. A biztos vezetés tudatában visszavett a tempóból a PELC, ám még így is újabb két gólt rámolt be a meccs embere Novák Csanád Vida kapujába. A csapat és az edző debütálása is jól sikerült, a tréner elégedett volt tanítványaival.

- A nagy szél ellenére próbáltuk a labdát a földön tartani, ami sikerült is, az általam vázoltakat betartották a fiúk, sok helyzetet dolgoztunk ki, igaz számos ki is maradt. Jobb bemutatkozást nem is kívánhattam volna, jól érzem magam ebben a szerepkörben. Heti négy alkalommal edzünk, a keretem 17 főből áll, vannak nagyon tehetséges játékosok, akik szép jövő előtt állnak, épp ezért ők az NB III-as csapatnál is edzenek. Jól kezdtünk, megyünk tovább, igyekszünk kihozni magunkból a maximumot, meglátjuk mire lesz elég.

A PELC U-17-es csapata ma Gyirmóton szerepelt, Marton Miklós fiai Szabó Máté és Kalmár Dániel góljaival 2-2-es döntetlent értek el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!