Előállították Bíró Pétert


2015-05-05 13:43:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Előállították Bíró Pétert főképe
Tarsoly Csaba után ezúttal a Lombard Pápa klubtulajdonosát állította elő a rendőrség. Az Origo.hu úgy értesült, hogy a Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosát állították elő a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az intézkedést megelőzően nyomozók házkutatást tartottak a férfi lakhelyén és a vagyon-visszaszerzési intézkedéseket is megkezdték, tájékoztat a rendőrség. A cég tulajdonosa (Bíró Péter, aki egyben a Lombard Pápa Termál FC tulajdonosa is) április 7-én, kedden jogi képviselőjével megjelent a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda épületében, ahol önfeljelentést tett. A feljelentés nyomán a hatóság csalás gyanúja miatt indított vele szemben nyomozást. Aznap este a nyomozók több helyszínen tartottak házkutatást és iratokat foglaltak le. A Lombard Kézizálog 1998-ban alakult zálogtevékenység végzésére a cég honlapján található információk szerint. 2011 végére a társaság által kihelyezett kölcsönök állománya meghaladta a 20 milliárd forintot. A társaság négy fővárosi és egy vidéki fiókot működtet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!