A Munkásotthonnál emlékezett az MSZP


2015-04-30 19:51:33  | cikk: Babos Petra  | 


A Munkásotthonnál emlékezett az MSZP főképe
Május elsejéhez közeledve a Munkásotthon falán elhelyezett táblánál emlékezett az MSZP helyi szervezete a munka ünnepére. A Himnusz hangjait követően Grőber Attila, a párt helyi elnöke köszöntötte a megjelenteket, aki emlékbeszédben kihangsúlyozta, a munka sem nem baloldali, sem nem jobboldali. A munka valakinek fizikai, másoknak szellemi foglalkozást jelent, de egyben közös: a munka értékteremtő, hiszen a valódi munka értékeset és újat teremt, növeli az erőnket, erősíti az önbecsülésünket, ezáltal jobbá, erősebbé és erkölcsösebbé válhatunk.
- Ma az értékteremtő világot számtalan veszély fenyegeti. A munka világának ellenfelei azok a feladatok, amelyeket meg kell oldani. Ezek közül kiemelném a szegénységet, a cinizmust, a hatalmi gőgöt, a szervilizmust, a kivándorlást, a politikai apátiát, a politikai párbeszéd hiányát, a szűkülő felsőoktatást, a korrupciót, a félelmet, a bürokráciát és az egészségügy összeomlásának rémét. Most Önök jönnek, elmondhatják, hogy milyen ellenfelek vannak még, melyek legyőzéséhez szükség van mindenkire - a szakszervezetekre és a pártokra is. Legyen egy értékteremtő munkára és tudásra épülő Magyarország – zárta gondolatait Grőber Attila.
A beszéd után Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese, Grőber Attila, az MSZP helyi elnöke és Kovács József, az MSZP helyi irodavezetője megkoszorúzták a Munkásotthon homlokzatán elhelyezett emléktáblát.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!