Ismét fizethet Bíró Péter


2015-04-28 19:18:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét fizethet Bíró Péter főképe
Újfent nem múlt el következmények nélkül a Lombard Pápa hétvégi bajnoki mérkőzése. A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága április 28-ai ülésén ugyanis ismét megbüntette Bíró Pétert, mert a mérkőzés lefújása után az öltözőbe vonuláskor a játékvezető személyére két alkalommal is súlyosan sértő kifejezéseket használt. A tulajdonost 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a bizottság. Bíró Péter több találkozón többször kifogásolta már a játékvezetést, ennek rendszeresen hangot is ad, amiért 2013 márciusában 100 ezer, egy hónappal később 200 ezer, októberben a Videoton elleni meccs után történtek miatt 100 ezer, a 2014 novemberében játszott Budapest Honvéd elleni találkozó után megint 100 ezer forintos pénzbüntetést kapott.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!