Ingyenesen hívható zöld szám a Városgondnokságnál


2015-04-27 22:17:26  | cikk: Babos Petra  | 


Ingyenesen hívható zöld szám a Városgondnokságnál főképe
Hétfőtől csütörtökig reggel 7 órától 15 óra 30 percig, pénteken pedig 7 és 13 óra között hívható a Városgondnokság ingyenes zöld száma. A városüzemeltetéssel kapcsolatos bejelentéseket, panaszokat a 06-80-949-015-ös számon várják. A zöld szám szolgáltatás elindításáról ma délután számolt be Unger Tamás alpolgármester, aki elmondta, a lakossági konzultációk során derült ki, hogy a lakók nem mindig tudják, hogy egy-egy problémával kihez, melyik illetékes szervhez lehet fordulni, melyek a város üzemeltetését érintik. Ennek megoldására vezették be az új panaszkezelési rendszert. Az alpolgármester arra kérte a lakosságot, olyan problémákkal hívják a megadott zöld vonalat, amely a járdák kezelésével, a zöldfelületekkel vagy a csapadékvíz elvezetéssel kapcsolatosak. Mint mondta, a fogyasztóvédelmi törvény értelmében minden hívást rögzítenek, és öt évig megőriznek. A telefonálók kapnak egy kódot, ez alapján visszakereshető az ügyük, a felvetett problémáról pedig komplett panaszkezelő lapot töltenek ki, ami tartalmazza a panaszbejelentő nevét, címét, telefonszámát, a problémát, a felelős városgondnoksági szerv nevét. A bejelentett probléma megoldását követően a hívó által megadott telefonszámon értesítik a bejelentőt az ügy rendezéséről. Ezt kiegészíti a papa.hu internetes felületen lévő tipp pont menüpont, melyet a webes felület kezdőlapján találnak meg az érdeklődők. Ide is írhat bárki városüzemeltetési problémákról, névvel és email címmel együtt, így visszajelzést is kapnak a szakemberektől. E két új szolgáltatás annyiban több mint egy hagyományos panaszkezelési rendszer, hogy az elvégzett feladatokról információt is adnak a hibabejelentőnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!