Első körben nem kapta meg az NB I-es licencet a Lombard Pápa


2015-04-27 21:33:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Első körben nem kapta meg az NB I-es licencet a Lombard Pápa főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága április 27-én ülésezett és döntéseket hozott a klublicenc alapeljárás kapcsán – számolt be az mlsz.hu. Az ülés során összesen 10 klub kapta meg a kért licencet és 28 klubnak kell további hiánypótlás keretében teljesíteni a klublicenc szabályzatban megfogalmazott elvárásokat. Az ülés során meghozott hiánypótlási döntések kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy ez nem jelenti a licenckérelem elutasítását, az érintett kluboknak május 8-ig van lehetőségük a hiányosságaikat pótolni, amelyek kapcsán a bizottság május 12-én hoz végleges döntést. A döntés értelmében a 2015/2016-os bajnoki szezon kapcsán „UEFA/NB I” klublicencet kapott a DVSC-TEVA, a Ferencváros és a Videoton. „NB I” klublicencet kapott a Békéscsaba, a Gyirmót, a Paks és a Puskás Akadémia, 28 klub – köztük a Lombard Pápa, a DVTK, az Újpest, a Haladás, a Pécs, az MTK - hiánypótlási felhívást kapott.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!