Mindig a legjobbak mennek el... – Elhunyt dr. Burcsi Elemér


2015-04-24 19:31:29  | cikk: pt  | 


Mindig a legjobbak mennek el... – Elhunyt dr. Burcsi Elemér főképe
Életének 72. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Burcsi Elemér háziorvos, az Egészségügyi Alapellátási Intézet orvos-igazgatója április 23-án éjszaka. A városszerte ismert, köztiszteletben álló, közvetlenségéről és remek humoráról híres orvos idős kora ellenére is rendszeresen sportolt, teniszezett, jó egészségi állapotnak örvendett. Váratlan halálát információink szerint színinfarktus okozta. A tragédia az egész várost megrázta.

– Nagyon megdöbbentett bennünket a halála – nyilatkozta szomorúan hírportálunk megkeresésére Rabi István, dr. Burcsi Elemér közeli barátja. – Fiatal korom óta ismertem, mindig kedves, barátságos, szeretetreméltó ember volt, aki mindenkivel szemben rendkívüli segítőkészséget tanúsított. Aktív életet élt, nagy szenvedélye volt a tenisz, és a közéletben is rendszeresen szerepet vállalt. A Pápai Polgári Körben is hasznos tanácsokat kaptunk tőle. Nagy fájdalmat okozott a halála. Hatalmas veszteség ő a pápaiak, a város számára – fogalmazott Rabi István.

Nyugodjék békében!

Képek:


Címkék: tragédia | háziorvos
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!