Lovasmajális beharangozó


2015-04-23 16:06:39  | cikk: pgya  | 


Lovasmajális beharangozó főképe
A Pápai Lovasiskola május 8-án, 9-én és 10-én rendezi meg hagyományos Lovasmajálisát. Pénteken nyílt nappal várják az óvodásokat és iskolásokat, ingyenes belépéssel, a két órás programon a gyerekek ízelítőt kapnak a hétvége programjaiból, de külön lesz állatsimogató és kocsikázás is.
A szombati napon tíz órától este hétig várják az érdeklődőket a díjugratás nyitóversenyével, póni galoppversennyel, gyerekek ügyességi bemutatójával, lóidomítás-bemutatóval, kettes és négyes fogatok szimultán-hajtásával, íjászbemutatóval, a napot középkori lovas karusszellel zárják.
A karusszel francia eredetű szórakoztató lovasprogram, egy harmonikusan felépített koreográfia, amelynek lényege, hogy a lovasok különböző alakzatokban, együttesen mozogva, díjlovas elemeket mutatnak be. A hangulatos, fülbemászó zene és a lovak összehangolt mozgása, a lovasok egységes öltözete nagy látványosság.
Vasárnap díjugrató versenyek, díjlovaglás bemutató és más színes programok, valódi majálisi hangulat várja a kicsiket és nagyokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!