Hatodik győzelmüket is megszerezték a serdülők


2015-04-23 11:14:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hatodik győzelmüket is megszerezték a serdülők főképe
Egy sikeres győri látogatás (19-22) után a Bakonyerdő Pápa serdülő kézilabdázói Várpalota ellen folytatták a bajnokság rájátszását. A fiatalok győzelmi esélyekkel várhatták a kezdést, hiszen idegenbeli találkozójukon is legyőzték a palotaiakat, akkor 25-19-re nyertek. A hazaiak fölénye már az első perctől kezdve érezhető volt, az első félidő derekára négygólos előnyt szereztek, aztán a játékrész végére a kiállítások miatt felzárkózott a megyei rivális, ám így is magabiztos vezetés tudatában mehetett pihenőre a Bakonyerdő. A folytatásban álmosan kezdtek a fiatalok, hat vendég gólra csak három érkezett válaszul, de ahogy fogytak a percek, a pápaiak feljavultak, visszavették az irányítást és megint hatgólos különbség állt az eredményjelzőn (39.perc 23-17). A hajrában egy kisebb hullámvölgy miatt megint szoros volt a meccs (25-23), azonban Áldozó és Palágyi góljával végképp eldőlt a két pont sorsa.

Bakonyerdő Pápa – Várpalota 27-24 (13-7)

Kapcsándi Zsolt: Volt néhány kisebb hullámvölgy, ami annak tudható be, hogy a fiatalok a padról nehezen tudtak beszállni a meccsbe, de azt gondolom, ha a mérkőzés egészét nézzük, megérdemelt a győzelmünk. Mostantól a jövő heti, Szentgotthárd elleni hazai rangadóra készülünk, bízom benne, hogy folytatni tudjuk idei jó sorozatunkat.

Pápai gólszerzők:
Palágyi Ákos, Varga Bálint 9-9
Farkas Patrik 4
Áldozó Soma 3
Horváth Martin, Tóth Dávid 1-1

A Szentgotthárd elleni rangadót április 29-én, szerdán 16:30 perces kezdéssel rendezik a Városi Sportcsarnokban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!