Kezdődnek a munkálatok a Kis téren


2015-04-21 22:26:21  | cikk: HuHa  | 


Kezdődnek a munkálatok a Kis téren főképe
Szerdán megkezdik a Kis téri mélyszivárgó meghibásodásának kijavítását. A munkálatok várhatóan két hétig tartanak, ez idő alatt forgalomkorlátozás lesz érvényben a Kis téren – tájékoztatta hírportálunkat Molnár István, a városfejlesztési osztály vezetője. Mivel a mélyszivárgó csatornafedele a tér közepén van, ezért a Csatorna utca felől a tér közepéig bontják fel az utat, így a téren hol az egyik, hol a másik oldalról lehet majd megkerülni az építkezés helyszínét. A személygépjárművek behajtását nem tiltják meg a munkák idején, de a forgalmat korlátozzák, érdemes lesz elkerülni a teret a következő hetekben. A helyi járatú autóbuszok módosított útvonalon közlekednek, hiszen azok nem férnek el a munkaterület mellett, így az 5. a 7. és a 7-9. számú vonalon közlekedő buszok kikerülik az érintett szakaszt, ezzel pedig a megállók is módosulnak.
A kivitelezők ma már kirakták a forgalomkorlátozó táblákat és megkezdték a mélyszivárgó feltárását, az autóbuszok pedig szerdától közlekednek a terelő útvonalon.
Menetrend változásról bőebben: ITT.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!