Újra van bankjegykiadó automata az Erzsébetvárosban


2015-04-21 20:29:08  | cikk: Babos Petra  | 


Újra van bankjegykiadó automata az Erzsébetvárosban főképe
Lakossági kezdeményezésre helyezett el a Béke téren, a vasútállomással szemközi épületben egy pénzfelvevő automatát az egyik pápai érdekeltséggel is bíró bank. A téren a korábbiakban már volt ATM a textilgyárnál, de azt leszerelték.
Dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta, a város több részén is felmerült, hogy az ott élők banki automatát szeretnének a környékükre.  Dr. Hermann István és Venczel Csaba önkormányzati képviselők az erzsébetvárosiak kezdeményezésének élére álltak, s hamar összegyűjtöttek 500 aláírást, az önkormányzat számláját kezelő pénzintézet pedig elfogadta a kérést, hogy automata kerüljön a Béke térre.
Dr. Hermann István és Venczel Csaba elmondta, a környék lakóin kívül a vasútállomás, a gyár és a posta dolgozói is melléjük álltak a kezdeményezésben. Örömüket fejezték ki, hogy egy forgalmas környéken, közlekedési csomópontban a lakosság igényeinek megfelelően sikerült az ATM-et  biztosítatni. A lakosság már nagyon várta, hogy használhassa a pénzfelvevőt.
Schuszter Róbert, a pápai fiók vezetője úgy fogalmazott, a pénzintézetnek nagyon fontos, hogy sok helyen elérhető legyen a szolgáltatása. A bank előnye, hogy minden településen van bankjegykiadó automatája. A kezdeményezés nagyon erős volt, ezért mindenképpen eleget akartak tenni a lakosság kényelmét szolgáló kérésnek. Mint mondta, az automata gazdasági működését folyamatosan nyomon követik, s remélik, sokáig maradhat ezen a helyen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!