Lengyel Ferenc: Pápán borzasztó állapotok vannak


2015-04-21 18:48:52  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: fociclub.hu  | 


Lengyel Ferenc: Pápán borzasztó állapotok vannak főképe
Kedden délelőtt megköszönték Lengyel Ferenc munkáját a Lombard Pápánál. A vezetőedzőt meglepte a döntés, ám amint a csakfoci.hu-nak elmondta, marad Pápán, hiszen a Pápai Egyesített Labdarúgó Club szakmai igazgatói posztját továbbra is betölti.
- Én csak olyasmiről beszéltem, ami mindenki előtt ismert, Pápán borzasztó állapotok vannak – utalt vasárnapi nyilatkozatára Lengyel Ferenc. - Az én dolgom az volt, hogy szakmailag felkészítsem a csapatot, ezt maximálisan megtettem, de sajnos a pénztelenség miatt gond volt a játékosok koncentrációjával. Nem számítottam rá, hogy kirúgnak, reggel edzés előtt a klubigazgató behívott az irodájába és közölte, hogy szerződést bontanak velem. Sajnálom, hogy így alakult, szerettem volna végigvinni a szezont. Borzasztóan szurkolok a csapatnak, hogy kiharcolja a bennmaradást. Nem szakadok el azonban Pápától, az utánpótlásnál továbbra is én leszek a szakmai igazgató.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!