Kovács László előre tekint


2015-04-21 15:57:45  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Kovács László előre tekint főképe
Ahogy arról elsőként beszámoltunk, a Lombard Pápa eredménytelensége valamint Lengyel Ferenc vezetőedző újpesti mérkőzés utáni nyilatkozata – mely szerint a sikerek elmaradása a pénztelenségre vezethető vissza – miatt a klub vezetősége szerződést bontott a szakemberrel. A bajnokság hátralévő időszakára a csapat nem szerződtet új edzőt, az irányítás Kovács László kezébe került. A kapusedző sokadszorra foglalja el a posztot, a mostani állapottal kapcsolatban pedig azt mondta, nincsenek könnyű helyzetben, de most az a legfontosabb, hogy a Haladás ellen győztesen hagyják el a játékteret.
- A váltást mindenképp eltervezte a tulajdonos, én pedig úgy éreztem, ha már felkértek, kötelességem segíteni a csapatnak, hogy ez hogy fog elsülni, egyelőre nem lehet tudni. Nincs mit szépíteni, nem sok sanszunk van már, borzasztóan fontosnak tartom, hogy a szombati, Haladás elleni mérkőzésen jó eredményt tudjunk elérni, ha törik, ha szakad, nyernünk kell. Jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy megnyugodjanak a kedélyek, mindenki higgadjon le, hiszen egy edzőváltás mindig megviseli a keretet, szeretnénk – amennyire lehet – ebből jól kijönni.
Kovács László elmondta, beszélt a játékosokkal, és azt látta az arcokon, hogy mindenki nagyon elszánt.
- Amikor bementem ma az öltözőbe, azt kérdeztem, akarnak-e nyerni szombaton. Mert ha nem, akkor csak focizgassunk, aztán valahogy majdcsak eltelik ez a másfél hónap. De egyöntetűen azt mondták, maximálisan nyerni akarnak. Sajnos helyzetünket tovább nehezíti, hogy többen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, jelen pillanatban nem tudom megmondani, kikre számíthatok hétvégén, Bogunovic ráadásul eltiltott, így nem vagyunk könnyű helyzetben, remélem szombatra kiegyenesedünk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!