Szemán György: Azon dolgozunk, hogy rendezzük a sorokat


2015-04-20 21:26:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szemán György: Azon dolgozunk, hogy rendezzük a sorokat főképe
A Lombard Pápa az OTP Bank Liga 24. fordulójának záró mérkőzésén 4-0-s vereséget szenvedett az Újpest otthonában. A lefújást követően Lengyel Ferenc vezetőedző a Sport Televízió kamerái előtt úgy fogalmazott, sajnos ezen a találkozón sem tudták a kialakított helyzeteket értékesíteni, „ezt elsősorban annak tulajdonítom, hogy borzasztó problémáink vannak – beszéljünk most már nyíltan –, nagyon nagy pénzügyi gondok vannak a csapatnál. Igazából a fejek nem tiszták már amiatt, hogy napi gondokkal küzdünk, most már hónapok óta. Ezt próbáltuk eddig takargatni, de ez a mai teljesítmény is mutatta, hogy egy olyan anyagi segítségre volna szükségünk, ami kimozdítja a csapatot ebből a helyzetből. A játékosokat csak dicsérni tudom, mert járnak edzésre, és jó hangulatban, fegyelmezetten dolgoznak, de ez most már inkább egyfajta beletörődött állapot náluk. A mi eszközeink elég szerények, de próbálunk a csapat mellett kitartani” – mondta a pápaiak vezetőedzője. A vezetőség meglepődött a nyilatkozaton, a klub részéről Szemán György klubigazgató úgy reagált, valóban voltak és vannak is pénzügyi csúszások, de azon dolgoznak, hogy minden játékos minél előbb megkapja fizetését.
- Vezetőedzőnknek az Újpest elleni mérkőzést követő nyilatkozatát minden bizonnyal a súlyos vereség miatti elkeseredettsége indította, táplálta – fogalmazott Szemán György. Nem titok, hogy évek óta az egyik legkisebb költségvetéssel dolgozó klub vagyunk. Korábban is voltak nehézségeink, amiket a klubvezetés eddig mindig sikeresen megoldott, és a csapat benn tudott maradni az első osztályban. Most sincs ez másként, vannak pénzügyi csúszásaink, de azon dolgozunk, hogy folyamatosan pénzhez juttassuk a játékosokat és megnyugtatóan rendezzük a sorsukat, sorsunkat. Természetesen óriási lökést jelentene a klub költségvetése számára, ha továbbra is NB I-es maradna a csapat, erre meg is van minden esély, hiszen a bajnokságból hátralévő mérkőzéseken megszerezhetőek a bennmaradáshoz szükséges pontok.

A Lombard Pápa április 25-én szombaton 18:30-tól a Szombathelyi Haladást fogadja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!