Legalább egy pontért utazik Újpestre a Lombard Pápa


2015-04-19 11:14:35  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Legalább egy pontért utazik Újpestre a Lombard Pápa főképe
Az OTP Bank Liga 24. fordulójának záró mérkőzésén vasárnap 18:30 perces kezdéssel az Újpest ellen lép pályára a Lombard Pápa együttese. A mieink a Szusza Ferenc Stadionba az Újpesthez látogatnak. A hétvégén a kiesés ellen vívott harcban legfőbb riválisaink pontokat hullajtottak, hiszen a Haladás, a Dunaújváros és a Budapest Honvéd is alulmaradt riválisával szemben, így egy esetleges idegenbeli bravúrral a Lombard akár a 13. helyre is feljöhetne a tabellán. A pápaiak vezetőedzője, Lengyel Ferenc a mérkőzés felvezetésében a hivatalos honlapnak úgy fogalmazott, nagy kérdés, hogy fiatal játékosai miként tudják elviselni a rájuk nehezedő nyomást, ettől függetlenül mindenképpen pontot kell szerezniük.
- A Puskás Akadémia elleni legutóbbi bajnoki találkozón futballoztunk a legjobban tavasszal - fogalmazott Lengyel Ferenc - ez a mérkőzés azt is megmutatta, hogy egyre jobban és egységesebben játsszunk. Még hét forduló van hátra a bajnokságból, a hazai találkozóink még hátravannak, méghozzá olyan ellenfelekkel, akiknek hasonló a helyezésük a táblázaton. Most azonban már úgy kell számolnunk, hogy legalább egy bravúrt el kell érnünk. Újpesten nagyon nehéz futballozni, abban a közegben különösen. Nálunk jó néhány olyan játékos van, aki az NB I-es pályafutása elején jár. Nagy kérdés, hogy miként tudjuk elviselni ezt a fajta nyomást. Az Újpestben egyébként kiváló külföldi labdarúgók is játszanak, akik nívós külföldi bajnokságokban is futballoztak. Most már mindenképpen pontot kell szereznünk, ez nagy lökést adhatna a további tavaszi fordulókhoz.

A találkozót Erdős József vezeti, az összecsapást a Sport Televízió élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!