Tavaszi jótékonysági szülők-nevelők bálja a Mezőben


2015-04-19 09:03:27  | cikk: Babos Petra  | 


Tavaszi jótékonysági szülők-nevelők bálja a Mezőben főképe
A Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium idén rendhagyó módon tavasszal szervezte meg a jótékonysági szülők-nevelők bálját, melyre ez alkalommal is szép számban érkeztek a vendégek.
Az est elején Békefi Imre igazgató elmondta, azért változtattak a bál időpontján, mert ebben az évben különösen rövid volt a báli szezon, de hagyományteremtő szándékkal ezentúl mindig tavasszal szeretnék megrendezni ezt a mulatságot. Ezt követően Kissné Kovács Márta, a Szülői Szervezet elnöke is köszöntötte a megjelenteket, s kívánt jó szórakozást mindenkinek.
A bálon a 12. F osztályosok romantikus keringője alapozta meg a hangulatot, majd a szülők és a tanárok is táncra perdültek a tanárok a diákok által a tavasz színeibe öltöztetett - fehér pillangókkal és színes virágokkal díszített - aulában.
Az ínycsiklandó vacsoráról az iskola tankonyhája gondoskodott: fetasajttal töltött medvehagymás, parmezános bundában csirkemellet, borskéregben sült, párolt rizzsel tálalt fűszeres töltött sertésoldalast, vajas burgonyát és hozzá vegyes idénysalátát kínáltak. Desszertként erdei gyümölcsraguval bolondított joghurt kockát tálaltak a pincér tanulók.
Az estély szervezéséből oroszlánrészt vállalt, Fodor Ferencné Takács Mária, Szalóky-Katóné László Mária, Sütő Szilvia, Peka Andrásné és Peka András.
Az est során meglepetés-produkcióval fellépett a 12. G osztály, akik bajor sörtáncot roptak, majd az iskola egyik diákja, a 12. G osztályos Hernádi Vivien énekelt. A bálban Ács Zsuzsanna énekes örökzöld slágerekkel teremtett kiváló hangulatot.
A hajnalig tartó mulatságon Vajda Krisztián húzta a talpalávalót. A bál fénypontja a tombolasorsolás volt éjfél előtt, ahol a résztvevők több mint 100 értékes terméket, utalványt nyerhetnek a szponzorok jóvoltából.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!