Kijött a lépés a Bakonyerdő Pápának


2015-04-18 19:25:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kijött a lépés a Bakonyerdő Pápának főképe
Magabiztos győzelmet aratott a Bakonyerdő Pápa az NB II-es kézilabda bajnokság 19. fordulójában. A csapat meghatározó játékosa, Kapcsándi Kristóf nélkül az odavágón elszenvedett 28-21-es vereségért is revansot tudtak venni a pápaiak, akik már az első félidőben is egyenrangú ellenfelei voltak a vendégeknek. Kiegyenlített játékot láthatott a nagyérdemű az első 30 percben, hol a mieink, hol a Georgikon játszott előnyben, a szünetre Szakács és Nagy góljának köszönhetően minimális előnnyel mehetett a Keszthely (16-17). A második félidőre – köszönhetően a védelemnek - feljavult a kapusteljesítmény, Lukács Dávid eszén nehezen tudtak túljárni a keszthelyiek, a mieink ebből aztán gyors lefolyású támadásokat vezetve 4-0-s rohammal kezdtek és visszavették a vezetést is (20-17). A játékrész derekán ismét döntetlen állást mutatott az eredményjelző, azonban a pápaiak ötletes támadójátékának és kiváló védekezésének köszönhetően Fébert Levente és Kapcsándi Zsolt két gólja után ismét a Bakonyerdőnél volt az előny, amit a lefújásig már ki sem engedett a kezéből, a vége magabiztos, ötgólos hazai siker lett.

Bakonyerdő Pápa – Georgikon DSE 34-29 (16-17)

Kapcsándi Zsolt: Örülök, hogy a hétközi formánkat sikerült átmenteni a mai mérkőzésre is, véleményen szerint sokkal taktikusabban tudtunk játszani a Keszthelynél, ez meg is hozta a várva várt sikert. Sokat készültünk a lerohanásokból, ez be is jött, hiszen meg tudtuk futni az ellenfelet, emellett az egy az egy elleni játékban sokkal jobbak voltunk, ez döntött.

Pápai gólszerzők:
Kapcsándi Zsolt 8
Szakács Dániel, Nagy Péter 6-6
Lakos Csaba 5
Bors Martin 3
Róth Gábor, Tolner Balázs 2-2
Bors Patrik, Fébert Levente 1-1

A hazai fölényt a juniorok tették teljessé, a fiatalok ugyanis 28-27-es sikert könyvelhettek el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!