Továbbra is veretlen tavasszal az U15


2015-04-18 19:05:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Továbbra is veretlen tavasszal az U15 főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club tavasszal még veretlen U15-ös együttese a múlt heti, idegenbeli hévízi siker után hazai pályán is szerette volna megőrizni makulátlan mérlegét. Orovecz András csapata Keszthely csapatát látta vendégül az igencsak szeles műfüves pályán. Hazai szempontból jól kezdődött a meccs, hiszen már a hetedik percben Gulyás Adrián mattolta Pintér kapust. A folytatásban is a hazaiak domináltak és fölényüknek meg is lett az eredménye, a 39. percben Mogyorósi Bálint duplázta meg a mieink előnyét. Fordulás után is sorra dolgozta ki a helyzeteket a PELC, melyekből egyet sikerült gólra váltani, az 54. minutumban Pintér Máté állította be a 3-0-s hazai sikert, ezzel idén továbbra is 100 százalékos teljesítménnyel ostromolják a dobogót a pápai fiatalok.

PELC U15 – Keszthely 3-0 (2-0) Gsz.: Gulyás, Mogyorósi, Pintér

Orovecz András: Úgy láttam, megérdemelten nyertünk, nem sok lehetősége volt az ellenfélnek. Nem játszottak rosszul a fiúk, szélről és középről is szép támadásokat vezettek, a helyzetkihasználásunkon kell még javítani, jobban kell koncentrálnunk a befejezéseknél.

PELC U15: Dokter – Horváth (’75 Bankó), Molnár (’41 Pintér), Szabó, Bognár (’75 Fribék K.)– Gulyás, Péter (’75 Őri), Fribék (’75 Böröczky), Molnár – Pintér, Mogyorósi

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!