MOTOFEST 2015


2015-04-17 09:27:31  | cikk:  | 


Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság, a Nemzeti Közlekedési Hatóság és
a Közlekedés Biztonságáért Alapítvány a motoros idény kezdetén – a balesetek megelőzése érdekében – motorkerékpárosok, utasaik és az érdeklődők  részére
a Hungaroringen, 2015. május 23-án,
„MOTOFEST 2015”
Motoros Közlekedés-biztonsági Napot és
„2. Csillagtúra Motorozást” szervez.

Fő célkitűzés, hogy az ország több városából induló motorosok csillagszerűen, egy centrális helyen találkozzanak, részt vegyenek a pályamotorozás mellett a szervezők által berendezett bemutatókon, programokon és eszmét cseréljenek a motorozás biztonságát érintő kérdésekről.
A rendezvény központi helyszíne a Hungaroring Forma-1 versenypálya és létesítményei, ahol a már 9 órától zajló Motoros Közlekedési Nap színes programjába kapcsolódhatnak be a motorosok.

Részletes program:
Indulás a megyékből, a távolságtól függően. 11.00 -ig érkezés a helyszínre, a Hungaroringre, a motoros csoportokkal egy időben; a motorosok bevonulása, regisztráció, (zsűri értékelése)
11.10 Programok ismertetése. Moderátor: Búza Sándor, Szabó József KB. Alapítvány
11.20 Házigazda köszöntője (Gazsi Júlia vezérigazgató-helyettes)
11.30 Hivatalos megnyitó (Győri Gyula NKH elnöke, Dr. Halmosy Zsolt r. dandártábornok)
12.00 Pályamotorozás, program helyek megtekintése, rendőrségi technikák, motoros vezetéstechnikai, lovas rendőr bemutatók, kaszkadőr, közlekedési gyermek falu, stb.
13.00 Közös ebéd, közben folyamatosan a regisztráltak részére élménymotorozás,
14.00 Program folytatása, technikai verseny, bokszállások bemutatói, stb.
15.00 Dr. Fekete Csaba r. dandártábornok, Pest Megyei RFK, zsűri elnöke, vezetésével, a „2. Csillagtúra Motorozás” értékelése, eredményhirdetése, vándorkupa átadása.
16.00 körül indulás haza, a kiindulási helyekre.

Csillagtúra motorozás értékelési szempontjai:
alapvetően a nemzetközihez hasonló, távolság, és a létszám szorzata, szabályos csoportos motorozás, öltözet, motoros biztonsági felszerelés, láthatóság, megjelenés, haladásuk biztonságot sugárzó, a közlekedési partnerek megnyerésére irányuló.
A program végrehajtásához várjuk olyan motoros, csoportok jelentkezését, akik igénylik az ilyen kikapcsolódást és egyetértenek a közlekedés-biztonsági cél elérésének e módjával.
A részvétel, és az ebéd is díjmentes. A részvétel – az ebédrendelés miatt – május 10-ig regisztrációhoz kötött. Fontos a csapat neve, indulási helye, motorosok és utasok száma.
Pontosítás: Telefonon: 06/20/924-17-48, és regisztráció: szaboj46@freemail.hu e-mail.
FIGYELEM! A részvétel során motoros védőruha, védőfelszerelés viselete kötelező.

SZERVEZŐK
    
                                                                                                                                                                     

Képek:

nincsenek képek