Kiss Sára első nagypályás gólja pontot ért


2015-04-16 20:39:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kiss Sára első nagypályás gólja pontot ért főképe
Az U15-ös nagypályás lány labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club Videoton együttesével csapott össze. A felek őszi találkozásakor 4-0-s fehérvári siker született, a mieink előtt most adott volt a visszavágás lehetősége. A pápai lányok a megszokottól eltérően most először a Perutz Stadion centerpályáján játszhattak, amely láthatóan mindenki számára nagy élményt jelentett. Eseménydúsan indult a találkozó, hiszen már a 10. percben megfogyatkoztak a vendégek, miután a pápaiak támadójával szemben szabálytalankodott a kapus, ezért a játékvezető felmutatta neki a piros lapot, a házigazdáknak pedig büntetőt ítélt. A labda mögé Beimli Kata állt, aki értékesítette is a tizenegyest. Sokáig azonban nem vezettek a pápaiak, két perccel később Moór egalizált, sőt hat minutum elteltével Trampler révén már a Videotonnál volt az előny. A 2-2-es állás a második félidő 12. percében alakult ki, amikor egy kapu előtti kavarodás után a csereként beállt, élete első nagypályás mérkőzésén lehetőséghez jutó Kiss Sára a kapu közepébe lőtt.

PELC U15 – Videoton 2-2 (1-2) Gsz.: Beimli, Kiss ill. Moór, Trampler

Pődör Ákos: Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született. A lányok lelkesen, harcosan játszottak, és nagy élménnyel gazdagodtak, hiszen még nem futballozhattak ezen a kiváló pályán. Sajnos sok a sérültünk, ennek ellenére mindenkinek gratulálok, hiszen nemcsak ebben a bajnokságban, hanem a félpályás pontvadászatban is nagyon ügyesen szerepelnek.

PELC U15: Takács – Tankó, Beszédes (’36 Kiss – ’68 Németh), Beimli, Varga – Nyilas, Cser, Krivácsy, Móczár (’48 Pődör) – Kovács, Ivády

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!