Kispályás bajnokság: Elkészült a sorsolás


2015-04-14 18:00:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás bajnokság: Elkészült a sorsolás főképe
Ahogy arról beszámoltunk, április 14-én kezdetét veszi a 2015.évi városi kispályás bajnokság. A pontvadászatban a tavalyi ’A’ és ’B’ csoportban kialakult erősorrend alapján első-,és másodosztályt alakítottak ki 17 együttes részvételével. Az első osztályban kedd és csütörtöki játéknapon a Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC, a Combragyöngék-Presztízs, a Kiliáni Ördögök, a Tökutolsó FC, a Futrinka utca, a Valkon-Sector FC, a Piha SC és az Inter-Thermo Kertváros szerepel, a másodosztályban a Fanatinaikhos, a SAC, a Nagygyimót SE, a Tókerti Betyárok, a K.L.B.K, a Johnson, a Csillámpóni, a Dortgrund és a Concordia Trans vesz részt a küzdelmekben szerda és pénteki játéknapokon. További változás, hogy a Vasas pálya bezárása miatt az összes találkozót a Munkácsy Sporttelep műfüves és két salakos pályáján játsszák. Az első forduló kisorsolása után immár a további párosítások is nyilvánosak.

Az első forduló sorsolása:

I. osztály:
Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC - Combragyöngék-Presztízs
Kiliáni Ördögök - Tökutolsó FC
Futrinka utca - Valkon-Sector FC
Piha SC - Inter-Thermo Kertváros

A további menetrend elérhető ITT!

II. osztály:
Fanatinaikhos – SAC
Tókerti Betyárok - Nagygyimót SE
K.L.B.K – Johnson
Csillámpóni – FC Dortgrund
szabadnapos: Concordia Trans

A további menetrend elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!