Az MLSZ egyelőre nem tervez szankciót a Lombarddal szemben


2015-04-10 20:15:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az MLSZ egyelőre nem tervez szankciót a Lombarddal szemben  főképe
Mint arról beszámoltunk, a Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosa önfeljelentést tett a rendőrségen, a nyomozás csalás gyanújával indult, a Lombard Kézizálog Zrt. csődjének pedig komoly hatása lehet az első osztályban szereplő futballcsapatra, amelyet a cégcsoporthoz tartozó Új Lombard Kft. működtet - írja a Magyar Hírlap. A Lombard csődje dr. Áldozó Tamás polgármestert is meglepte. Szerinte az anyacég helyzete közvetlenül nem érinti a futballklubot, ám közvetetten igen, és döntően befolyásolhatja a jövőjét: "Egyelőre én is csak a sajtóból értesültem a történtekről" – mondta a polgármester. A klub otthona, a Perutz Stadion az önkormányzaté, amelyet negyed évre egy-két millió forintért bérel a csapat. A város évi 55 millió forinttal támogatja a Lombard Pápa Termál FC-t. A "fékezett habzású" működésre a Lombard 99,5 százalékos tulajdonosa, Bíró Péter nélkül is van pénz, ám arra nem lát lehetőséget Áldozó Tamás, hogy az egyesületet átvegyék és üzemeltessék. Az MLSZ-ben úgy tájékoztatták a lapot, hogy addig, amíg egy klubot működtető gazdasági társasággal szemben nincs jogerős felszámolás vagy végelszámolás kezdeményezve, a szövetség nem tesz semmilyen lépést. A Pápával szemben ilyen intézkedésről nincs tudomásuk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!