Rangadót veszítettek fiatal kéziseink


2015-04-08 21:04:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rangadót veszítettek fiatal kéziseink főképe
A Városi Sportcsarnokban az országos serdülő kézilabda bajnokság rájátszásának két veretlen csapata találkozott egymással. Az 5-10. helyért vívott vetélkedés ötödik fordulójában a jobb gólkülönbsége miatt élen álló Alba Regia a szintén makulátlan mérleggel rendelkező Bakonyerdő Pápához látogatott. Kapcsándi Kristóf csapata remek formában várta a kezdést, ugyanis a fiúk egy hazai és három idegenbeli összecsapáson sem találtak legyőzőre, Győrt 26-25-re, Várpalotát 25-19-re, Szentgotthárdot 28-25-re, míg Ajkát 24-18-ra győzték le. Az alapszakaszban két alkalommal már találkoztak a felek, októberben Pápán 29-29-es döntetlen született, míg Székesfehérváron kétgólos hazai sikerrel zárult a két félidő (30-28). Ahogy azt várni lehetett, mindkét együttes elsősorban a védekezésére összpontosított az első félidőben, a rangadón egyik csapat sem tudott meglépni ellenfelétől, felváltva estek a gólok, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, a félidőben 9-9-es döntetlent mutatott az eredményjelző. A második félidőben a pápai nagy akarás rosszul sült el, nem figyelt védekezésére a Pápa, sajnos több ziccer kimaradt és az emberelőnyös szituációkból sem sikerült faragni a hátrányból, így a játékrész közepén eldőlt a meccs (14-18), a négygólos különbség a lefújásig is megmaradt.

Bakonyerdő Pápa - Alba Regia KSE 24-28 (9-9)

Kapcsándi Zsolt: Megérdemelten nyert a Székesfehérvár, véleményem szerint ma jobbak voltak nálunk, ugyanis harcosabb támadójátékot mutattak be, két lövőjük 15 gólt lőtt, őket nem tudtuk semlegesíteni. A végére el is fáradtunk, sajnos meglátszik, hogy tanulmányi elfoglaltságok miatt kevesen tudnak edzésre járni. Ettől függetlenül nincs veszve semmi, továbbra is jó esélyünk van, hogy az alsóházban megszerezzük a legelőkelőbb helyet.

Pápai gólszerzők:
Palágyi Ákos 12
Horváth Martin, Varga Bálint 4-4
Farkas Patrik 2
Áldozó Soma, Tóth Dávid 1-1

A rájátszás április 14-én Győrben folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!