„...Amikor a táncosok életre kelnek…” – Zsoodance gála


2015-04-04 10:49:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


„...Amikor a táncosok életre kelnek…” – Zsoodance gála főképe
A 2012 nyarán alakul Zsoodance Táncsport SE harmadik alkalommal rendezte meg nagyszabású gáláját, melynek a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ adott otthont. Az egyesület megalakulását követően elsősorban a hip-hop stílussal foglalkozott, az idő előrehaladtával viszont már bővült a repertoárjuk, és megjelent náluk a jazz és break stílus is. Itt azonban nincs megállás, folyamatosan kóstolnak bele a legújabb trendekbe, az előbb említett szerteágazó stílus gálájukon is észrevehető volt. Kezdők és haladók, kicsik és nagyok, egyéni és csoportos formációk egyaránt színpadra léptek, a teltházas közönség pedig nem is maradt adós a tapsokkal.
- Minden évben igyekszünk valami újat mutatni a közönségünknek, idén sincs ez másképp, szeretnénk elkápráztatni a nagyérdeműt - lesz többek között trambulinos aerboic is - bízom benne, hogy a befektetett munka megtérül és díjazni fogják a nézőink – bizakodott a nyitótánc előtt Cserkuti Zsófia, az egyesület vezetője. Hónapok óta készülünk a ma estére, egészséges izgalommal várjuk, hogy szétmenjen a függöny és kezdődjön az előadás. Minden csoportunk számot ad tudásáról, a második felvonásra pedig egy szerelmi történetet állítottunk össze, amikor is két rivális banda hadakozik egymással, természetesen happy end lesz a történet vége.
Az egyesület vezetője elmondta, büszke tanítványaira, akik legutóbb Jánossomorján bővítették az egyesület éremgyűjteményét, a táncosok hét arany-, három ezüst-, és egy bronzéremmel tértek haza, emellett Dalmai Gréta a legjobb táncos különdíját is elhozta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!