Lezárult a kispályás bajnokság nevezési határideje


2010-03-11 13:10:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Több változás is várható az idei kispályás bajnokság lebonyolításában. Március 9-ig lehetett nevezni az idei küzdelmekre, ezt a mai napig 24 csapat tette meg – tudtuk meg Horváth Istvántól, a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás munkatársától. A legfontosabb változás, hogy megszűnik a senior bajnokság, mivel onnan két gárda, a Minarik FC és az Old Boys is visszalépett, a megmaradó négy alakulatnak pedig felesleges lett volna külön bajnokságot indítani, így ők a legalsó, ’C’ osztályban kezdik meg a küzdelmeket.

- A módosulások miatt három nyolccsapatos osztály lesz idén. Az ’A’ osztályban a Futrinka Utca és az Ezüstnyíl lesz az újonc, a ’C’ osztályban három alakulat mutatkozik be az FC Ultra, a Papírkutyák és az LSM SE személyében. A bajnokság április 20-án indul, a helyszínek nem módosultak, tehát a Malom-tónál, a Munkácsy Sporttelepén és a Vasas pályán bonyolítjuk le a bajnokikat, keddi, csütörtöki és pénteki időpontokkal – tájékoztatott Horváth István.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!