Lezárult a Játék-projekt a Munkácsyban


2015-04-01 11:15:04  | cikk: pgya  | 


Lezárult a Játék-projekt a Munkácsyban főképe
Múlt hétvégén zárult a Munkácsy Mihály Általános Iskolában megszervezésre került egy hetes Játék-projekt, amelyben a tanintézmény hatodik osztályos tanulói vettek részt. A projekt hétfőn kezdődött, amit egybe kötöttek a Víz Világnapjával, amikor a gyerekek kékbe öltöztek, versenyfeladatokat oldottak meg. A hét folyamán voltak közös programok és külön-külön mindegyik osztálynak szóló kisebb rendezvények.
Rozgonyiné Csepregi Annamária, a Játék-projekt egyik szervezője, a Munkácsy-iskola tanára az egész hetes Játék-projekttel kapcsolatban elmondta, hogy a gyerekek veszekedés nélkül, a szabályokat betartva, vidám hangulatban töltötték el az időt. Hétfőn, a Víz Világnapján koccintással vágtak neki a múlt hétnek, pénteken pedig almás pitével és palacsintával vendégelték meg a hatodikosokat egy nagy közös játszóházat kialakítva az iskola aulájában. A nagy közös játék kezdete előtt a három hatodikos osztály diákjai felolvasták a heti tevékenységüket, idézeteket és verseket osztottak meg a jelenlevőkkel a játékról. A szervezésben részt vettek még Szilágyi Miklósné és Dócziné Turbók Julianna osztályfőnökök.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!